top of page
Homepagina

Over ons 

Ons droogbloemenverhaal geboren uit jaren creatieve ambitie en inzet. 

Na onze winkels Mirte en Mirte Boutique volgt nu onze nieuwe creatie Drogue. Je kan onze winkel vinden in het hartje van Leuven. In Drogue komen de droogbloemen en deze vintage vibe helemaal tot leven. 

Hier vind je boeketten, stolpen, kransen, wolken kortom een hele winkel vol droogbloemen. 

 

Spring hier zeker eens binnen voor een nieuwe kijk op bloemen. Heb je graag iets dat wat langer meegaat dan een vers boeket, dan ben je bij ons hier aan het juiste adres. 

Heb je toch graag iets helemaal op jouw maat? Dat kan ook, spring eens binnen in onze winkel met je idee en we helpen je graag verder om dit uit te werken. We gaan met jou aan de slag om je droomontwerp te bekomen. Hierna schieten wij in actie en brengen dit tot leven. 

Wil je graag iets bestellen voor jezelf of als cadeau voor iemand? Een beperkt aanbod droogbloemen kan je hier ook online bestellen via onze webshop. 

Je kan dit dan de volgende dag afhalen of zelfs laten leveren aan huis als dit je beter uitkomt. We leveren elke dag ( ten laatste bestellen voor middernacht, is de volgende dag geleverd ) aan huis. Onze aan-huis-leveringsservice is gratis in een ruime regio rond Leuven. We leveren niet op maandag en zondag. 

droog.jpg
Over ons

Contact

 

 

Heeft u een vraag in verband met uw bestelling?

Wilt u graag een offerte aanvragen voor uw huwelijk of event?
Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens de werkuren van 10:00 tot 18:30 op het onderstaande telefoonnummer.

PENSSTRAAT 4,  3000 Leuven

Openingsuren :

dinsdag - zaterdag 10u - 18u30

zo & ma gesloten

info@drogue.be

016/ 58 10 98

Bedankt voor de inzending!

Home : Contact
bottom of page